ایران تک ، مسیری موفق در راستای ارتقاء اقتصاد منطقه

نصر : مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی کشور گفت : ایران تک ، جزء برنامه های موفق سازمان مدیریت صنعتی است که توانسته اهداف ۲۰ ساله سازمان را محقق سازد.

به گزارش نصر به نقل از ستاد اطلاع رسانی همایش ایران تک ، محمد علی محمدی  مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی کشور در سفر خود به تبریز، در گفتگو با ستاد اطلاع رسانی این همایش ، طرح ارزیابی عملکرد شرکت های برتر صنعتی را برنامه ای ۲۰ از سوی سازمان مدیریت صنعتی اعلام کرد و گفت : سازمان مدیریت صنعتی کشور طرح ایجاد نظامی برای ارزیابی شرکت های برتر براساس شاخص های مختلف را ۲۰ سال پیش برنامه ریزی کرده بود تا با هدف ارزیابی شرکت های صنعتی بتواند ، فضایی سالم و همچنین مستند را برای رقابت گروه های صنعتی فراهم سازد.

وی ادامه داد : بدون تردید یکی از راه های کمک به بهره وری و ارتقای کارایی و اثر بخشی بنگاه های اقتصادی ایجاد یک فضای رقابتی است ، یعنی اگر بنگاه های اقتصادی در فضایی رقابتی قرار بگیرند ، از قابلیت ها و توانمندی های یکدیگر بهتر و بیشتر استفاده می کنند ، چراکه برآنند تا خود را معرفی و اثبات شایستگی کنند.

محمدی ، ایران تک را فضایی سالم و موثر جهت رقابت بنگاه های اقتصادی معرفی کرد و گفت : هر کاری که باعث شکل گیری این فضای رقابتی در کشور شود ، به سطح رقابت پذیری و توانمندسازی بنگاه های اقتصادی اثری مثبت و موثر خواهد داشت ، ایران تک نیز جزء طرح هایی است که توسط مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی این فضا را براساس رسالت های خود جهت ایجاد فضای رقابتی مابین بنگاه های اقتصادی غرب و شمال غرب فراهم ساخته است.

وی ادامه داد : تقدیر از عملکردهای برتر ، دومین رویکرد این چنین طرح هایی است که مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی نیز جهت تقدیر و پاسداشت زحمات بنگاه های اقتصادی که با عملکردهای خود موجب ارتقا سطح اقتصاد منطقه شده اند، با اجرای این همایش به وظایف خود در این راستا جامه عمل می پوشاند.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی کشور با بیان اینکه طرح های اجرایی رقابتی بیشتر بر ارزیابی عملکرد بنگاه ها استوارند ، اذعان داشت : در ارزیابی یک بنگاه دو رویکرد ، عملکرد و همچنین قابلیت ها و توانمندی های آن بنگاه مطرح است ، شاخص های کمی به عملکرد یک بنگاه مربوط می شود ، اما شاخص های کیفی به دلیل اینکه قضاوت عینی و فردی دارد، ممکن است قابل دفاع نباشند ، از این رو برای ارزیابی بنگاه های اقتصادی با توجه به مستندات ثبت شده از شاخص های کمی استفاده می شود ، البته در طرح ایران تک باید یادآور شد که برخی از شاخص های کیفی به کمی تبدیل شده اند تا بتوانند جزئیات را با دقت بیشتری بررسی کنند.

وی افزود : امروز در دنیا با مدل های تعالی سازمانی ، قابلیت ها و توانمندی های سازمان ها را از بعد کمی و کیفی ارزیابی می کنند ، لذا نگاه ارزیابی کیفی به یک سازمان برای ارزیابی قابلیت هایش در مدل های تعالی اتفاق می افتد ، باید خاطرنشان کرد که تقدیر برنامه ریزی شده در ایران تک تنها در ارزیابی عملکرد آن ها بوده و از ارزیابی قابلیت های آن جدا است.

محمدی خاطرنشان کرد : بنگاه های اقتصادی که خواستار ارزیابی در سطح قابلیت های خود هستند می توانند در ارزیابی مدل های تعالی سازمانی که دارای استاندارد های جهانی است، شرکت کرده و جایزه ارزیابی توامان کمی و کیفی مدل های تعالی سازمانی را کسب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email